Hoe kunnen we jou helpen?


LEVERING

Je ontvangt gratis levering voor bestellingen van meer dan € 45,00. Standaardlevering is € 5,99.
Je producten worden verzonden met DPD.
We kunnen binnen 2 à 3 dagen leveren. Voor bestellingen die vóór 13.00 uur zijn geplaatst, doen we ons best om de volgende dag te leveren.
Als je bij id-direct geregistreerd bent, kun je inloggen en het trackingnummer controleren onder 'Mijn Account'. Of je kunt het trackingnummer gebruiken dat je per e-mail hebt ontvangen en controleren op de DPD-website. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 (0)52 399 813 of stuur een e-mail naar iddirect-belux@ontexglobal.com.
Binnen 14 dagen na levering kun je de producten terugzenden als de verpakkingen niet geopend of beschadigd zijn. Neem contact op met onze helpdesk via e-mail naar iddirect-belux@ontexglobal.com of bel ons op +32 (0)52 399 813 met vermelding van je bestelgegevens (nummer, producten en hoeveelheid). We behandelen je verzoek op basis van jouw specifieke behoeften en geven je alle informatie over hoe de producten voor te bereiden. Breng de goederen naar het postkantoor en stuur ze terug naar het volgende adres: iD Direct Webshop - Genthof 5 - 9255 BUGGENHOUT. De verzending is op kosten van de klant.
De geretourneerde producten moeten bij ons worden gecontroleerd. Vervolgens voeren we binnen 30 dagen een terugbetaling uit.
In dit ongelukkige geval kun je contact met ons opnemen via e-mail naar iddirect-belux@ontexglobal.com of ons bellen op +32 (0)52 399 813 zodat we je onmiddellijk kunnen helpen en samen evalueren hoe we de artikelen die je nodig hebt, kunnen bezorgen.
Wanneer een bestelling door het magazijn wordt behandeld voor levering, kunnen we het adres niet meer wijzigen. Gelieve zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we u alle informatie kunnen bezorgen.

VERKOOPPUNTEN

BESTELLINGEN EN AANBIEDINGEN

We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus: we gebruiken de meest recente technologie om onze website te beschermen en jouw gegevens veilig te houden. We slaan geen creditcardgegevens op en jouw persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.
Je kunt betalen met een debet- of creditcard. We verrekenen de kosten pas op het moment dat we jouw bestelling verzenden.
Nee, helaas kunnen we om privacyredenen geen telefonische bestellingen aannemen.
Als je een promocode hebt, dan vul je deze in het daarvoor bestemde veld in het winkelmandje in en klik daarna op de knop 'Herberekenen' om de code toe te passen. We kunnen geen bestellingen via telefoon plaatsen, dus vouchers kunnen enkel gebruikt worden voor bestellingen die rechtstreeks via onze website geplaatst worden.
Helaas kan de korting niet meer worden toegepast zodra de bestelling is bevestigd.
Als je de bestelling al hebt bevestigd en je wilt iets wijzigen, raden we je aan om contact op te nemen met onze helpdesk om te zien of je nog op tijd bent om deze te annuleren en een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Houd er rekening mee dat als de bestelling al is verzonden, we deze niet kunnen wijzigen, maar we kunnen wel een retourzending en een nieuwe bestelling overeenkomen.
Natuurlijk! Via id-direct kun je een gratis staal aanvragen, zodat je zeker bent van onze productkwaliteit, discretie en prestaties voordat je een bestelling plaatst.
We raden je aan om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, zodat je nuttige tips en aanbiedingen kunt ontvangen.

ACCOUNT

Je kunt je persoonlijke account aanmaken op id-direct. Klik op het persoon pictogram in de rechterbovenhoek en creëer een nieuw account. Vul alle verplichte velden in en klik op de knop 'Registreren'. Je ontvangt een e-mail met een link waarop je binnen de 24 uur moet klikken om de registratie te bevestigen.
Als je een account hebt, kun je altijd inloggen en je gegevens wijzigen: log in op je account en wijzig de gegevens die je wilt aanpassen.
Maak je geen zorgen als je jouw wachtwoord niet meer weet of als je het vergeten bent! Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op 'Je wachtwoord vergeten?' te klikken.
Neem voor het verwijderen van een account contact op met onze helpdesk. Ons team zal jouw verzoek behandelen.


Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 (0)52 399 813 of stuur een e-mail naar iddirect-belux@ontexglobal.com

.