Over iD


Urineverlies en incontinentie: hoe helpt iD jou?


Hoe helpt iD jou?

Blaaszwakte kan ook jou treffen, op eender welk moment in het leven. Tijdens je zwangerschap verlies je plots enkele druppels. Na een chirurgische ingreep merk je een lekkage. Of misschien is het eerder een ouderdomsgerelateerd probleem. Gelukkig is er iD.

Vervelende gevolgen.

De gevolgen van een zwakke blaas zijn vervelend. Je voelt je beperkt in je dagelijkse activiteiten. Vaak lijkt het zelfs alsof je de controle verliest over heel eenvoudige zaken: een wandeling maken, winkelen of simpelweg een praatje met iemand maken. Sommigen zitten zelfs met gevoelens van schaamte of frustratie. Jammer, maar niet nodig.

Meer bescherming, extra zelfvertrouwen.

Of je nu veel of weinig last hebt van incontinentie, met iD hebben we altijd een passend antwoord of advies. iD is speciaal ontworpen met extra aandacht voor de fysieke en emotionele implicaties die we hierboven beschrijven. Onze oplossingen helpen je om je zelfvertrouwen te bewaren of terug te winnen. Dankzij iD leef je weer met een veilig gevoel van bescherming.

Ons assortiment: uitgebreid, comfortabel, discreet en efficiënt.

Ons assortiment wegwerpverbanden is bijzonder uitgebreid, met alle mogelijke absorptievermogens en in alle maten. Dat maakt iD geschikt voor alle types en niveaus van incontinentie. Altijd comfortabel en discreet. Extra pluspunt van de iD-verbanden: ze bevatten geen latex en zijn dermatologisch getest. Dat beperkt huidirritatie tot een minimum. Resultaat? Een uitgekiend gamma om incontinentie efficiënt op te lossen, tot grote tevredenheid van gebruikers en zorgverleners.


Waar vind je iD?

iD-producten zijn te koop bij jouw Thuiszorgwinkel, mutualiteit, apotheek of medische speciaalzaak. Maar iD is ook op een andere manier discreet: via de thuisleveringsservice – je bestelt makkelijk producten en stalen op onze website.

Ontex, toonaangevend expert in hygiëne.

iD wordt geproduceerd door Ontex. In Europa zijn we een toonaangevende fabrikant en verdeler van hygiëneproducten bestemd voor eenmalig gebruik. iD is het resultaat van deze 4 expertises:
  1. -de lange ervaring van de onderneming in de sector;
  2. -doorgedreven consumentenonderzoeken;
  3. -complexe laboratoriumtests;
  4. -duurzame fabricagetechnologieën, aangevuld met strikte testprocessen. Je mag gerust zijn: we vervaardigen onze producten volgens de strengste normen.

Wist je dat ...?

...wereldwijd al meer dan 2,5 miljoen mensen onze producten gebruiken? Ze vertrouwen op onze expertise om de impact van hun blaaszwakte op hun dagelijks leven te verminderen.

iD in een notendop?

Onzichtbare oplossingen voor een zichtbaar verschil. Elke dag geven we de meest betrouwbare, discrete en efficiënte oplossingen aan iedereen die met incontinentie te maken krijgt, zodat ze ten volle van hun leven blijven genieten.