Levering

Uw ID-producten zullen in een neutrale verpakking worden geleverd.

U hebt de keuze uit twee leveringsopties:

Leveringsoptie Kostprijs Details
Standaard levering € 5,99

of Gratis voor alle orders met een nettowaarde van meer dan € 45.
Levering op eender welk Benelux adres binnen 2 à 3 werkdagen na het plaatsen van een order. Het order zal geleverd worden door DPD, de koerier voor pakketzendingen van Ontex.
Uw orderdetails in het ‘Mijn account’ -gedeelte zullen traceercodes bevatten.
Express Levering of Levering de volgende werkdag € 7.99 Waar deze dienst wordt aangeboden, zullen orders die vóór 13u00 worden ontvangen, de volgende werkdag worden geleverd. Voor dergelijke zendingen kunnen we weliswaar geen leveringstijdstip specificeren, maar al deze orders hebben wel een traceercode, waarmee de verwachte levering door DPD, de koerier voor pakketzendingen van Ontex, nagegaan kan worden.

Het spreekt voor zich dat Ontex een pakket alleen kan en zal afleveren, als er iemand aanwezig is om voor ontvangst te tekenen. Er is voorzien dat er twee pogingen zullen worden ondernomen om het pakket aan u of aan iemand waarmee u samenwoont, af te leveren. Als de koerier er bij deze twee pogingen niet in slaagt om iemand uit het beoogde huishouden te bereiken, zal er een kaartje worden achtergelaten om de levering op een gepaster tijdstip te coördineren.
Als u uw verpakking meteen bij levering weigert, zal de koerier de goederen retourneren.

Opvolging en tracering

U kunt uw pakket volgen.
Als u het traceernummer aanklikt bij ‘Orders bekijken’ onder ‘Mijn account’, kunt u de leveringsstatus van uw pakket verifiëren.

Retourzendingen

Als de verpakking van de producten niet geopend of beschadigd werd, kunt u de goederen binnen een termijn van 14 dagen na levering terugsturen.
Om dat te doen, dient u de iD-Help Desk er per mail van op de hoogte te brengen dat u uw producten wilt terugsturen, waarbij u het respectieve ordernummer, de desbetreffende producten en het aantal in kwestie vermeldt.
Als reactie hierop zult u dan een mail ontvangen, waarin u meegedeeld wordt, wanneer onze koerier de goederen zal komen ophalen.
Na ontvangst van de goederen en na controle ervan in onze vestiging ontvangt u een volledige terugbetaling binnen de 30 dagen. Het enige wat u dient te betalen, zijn de kosten voor het terugsturen van de goederen ten belope van 12 euro.

Klachtenbehandeling

Indien de geleverde goederen productiefouten zouden vertonen, ondanks dat onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen zijn geproduceerd, kan u contact opnemen met onze iD-Help Desk per mail, telefoon of brief. Uw klacht wordt met de grootste zorg behandeld en als de klacht gegrond is zullen de goederen gratis omgewisseld worden.
Raadpleeg ook Artikel 5.5 and 7.2 van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.