Betaling & Bescherming

Ontex neemt gegevensbescherming heel ernstig en heeft de meest doeltreffende maatregelen getroffen om uw gegevens te beveiligen.
Zo stelt het gebruik van SSL-codering (‘Secure Sockets Layer’) in alle domeinen van de website waar er persoonsgegevens worden ingegeven of getoond, ons in eerste instantie in staat om de totale veiligheid van de persoonsgegevens van onze bezoekers te verzekeren. U mag er dan ook van op aan dat u zich op een beveiligde webpagina bevindt, zodra het url-adres begint met ‘https’ en de meeste browsers zullen meteen ook een hangslot tonen (NB: niet alle browsers doen dit echter).

U kan enkel met een debetkaart of creditkaart betalen bij het plaatsen van een bestelling. Uw kaart wordt pas gedebiteerd bij verzending van uw order.
Verder worden alle betalingstransacties afgehandeld via de PCI-gecertificeerde specialist in betalingsgateways, Ogone. Daarbij slaat Ogone nooit persoonlijke betalingsgegevens op, noch krijgen de systemen van deze onderneming deze gegevens ooit daadwerkelijk te zien. Ze worden namelijk rechtstreeks gecodeerd via SSL vanuit de browser van de bezoeker alvorens naar Ogone te worden verstuurd, waardoor het gebruik van de iD-website zo veilig mogelijk is gemaakt.

Mocht u verder nog vragen hebben over het bovengaande, gelieve dan contact op te nemen met de iD-helpdesk.