Wees jezelf en geniet ten volle van je leven

Bij iD vinden we dat alle vrouwen de vrijheid moeten hebben om van veel activiteiten te genieten en ten volle van het leven te genieten, ongeacht de uitdagingen waarmee ze kunnen worden geconfronteerd, waaronder blaasproblemen. Met dit in gedachten moedigen we jou aan om jezelf te motiveren, uit je cocon te komen en jezelf te zijn.  

We willen je aanmoedigen om uit te blinken en de kans te grijpen om ten volle te genieten van het leven, waarbij we blaaszwakte niet als een beperkend iets beschouwen, maar in plaats daarvan ermee omgaan in alle rust en kalmte. 

Probeer iets nieuws 

Misschien heb je altijd al een nieuwe sport willen proberen, een roman willen schrijven of jezelf op de planken zien staan. Wat jou ook interesseert, iD is er om jou te helpen om je vrouwelijk te voelen, in alles wat je doet.  

Soms is iets nieuws proberen de beste motivatie die je jezelf kunt geven en niemand mag daarbij worden tegengehouden door gezondheidsproblemen. Bij iD hebben we een breed assortiment aan hulpmiddelen, die jou helpen om je klaar te voelen om iets nieuws uit te proberen. Heb je als vrouw blaasproblemen, dan is ons iD Intime assortiment de perfecte oplossing. Dit zijn optrekbroekjes voor vrouwen die discreet, vrouwelijk en uitermate comfortabel aanvoelen, zodat je voor elke uitdaging voorbereid bent. Probeer ze! Ze zien er net als gewoon ondergoed uit en voelen ook zo aan.  

Kies ervoor om je goed te voelen 

iD Intime incontinence underwear

We zijn van mening dat vrouwelijkheid begint met vertrouwen en dat vertrouwen begint met comfort. Daarom is ons assortiment ontworpen om je in alle situaties ultiem comfort te bieden, zodat je jezelf nooit minder zelfverzekerd voelt.  

Er is meer dan één manier om een vrouw te zijn. Of je nu een toegewijde atlete, een ambitieuze ondernemer of een trouw gezinshoofd bent, nu heb je een hulpmiddel waarmee je jouw eigen stijl van vrouwelijkheid kunt omarmen. Houd je hoofd rechtop – de wereld wacht op jou.  

Inschrijven voor email

Begin er aan 

iD light super

Vaak is uitstellen en dingen opkroppen totdat je te nerveus bent om iets te ondernemen, het ergste wat je kunt doen. Of het nu gaat om het vertrouwen hebben om met een vriendin een koffie te gaan drinken, yoga te doen of een grote toespraak te houden op het werk, begin er gewoon aan en je zult versteld staan van hoeveel je kunt doen. En als je voor deze activiteiten op zoek bent naar dat extra vleugje veiligheid nodig hebt omdat je blaasproblemen ervaart, dan vind je ons assortiment iD Light misschien wel een goed idee. Heb je soms kleine ongemakjes, dan kan onze iD Light Normal de uitkomst zijn voor jouw gemoedsrust. Deze discrete en comfortabele hulpmiddelen beschermen jou tegen urinelekjes tijdens al jouw dagelijkse activiteiten.  

Leid een zorgeloos leven 

Als je op zoek bent naar oplossingen voor blaaszwakte, dan heeft iD een uitgebreid assortiment hypoallergene, dermatologisch geteste hulpmiddelen waarop je kunt vertrouwen, waaronder de iD light en iD Intime-producten. Klik hier voor discrete en absorberende hulpmiddelen die jou helpen om volop van het leven te kunnen genieten. 

Wist je dat iD Intime in 2020 werd uitgeroepen tot product van het jaar? Vraag jouw gratis staal hier aan.