Maak kennis met Phillipa Butler

Ik ben Phillipa. Een gediplomeerde kinesist met tonnen ervaring in de behandeling van bot-, gewrichts- en spieraandoeningen. In de loop van mijn carrière heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld en verfijnd. De genezende kracht van beweging is mijn passie. Ik ben een gecertificeerd docent voor pilates op de mat en reformer, hathayoga-instructeur met een 200 uren-certificaat, en gecertificeerd meditatiedocent. Ik deel met liefde gedegen informatie en advies waarmee je jouw gezondheid in eigen handen kunt nemen.

Mijn levensmotto is ‘beter voorkomen dan genezen‘, en ik ben ervan overtuigd dat een programma van regelmatige, gepaste lichaamsbeweging de sleutel is tot een fittere, gezondere toekomst. Ik help mensen pijn onder controle te krijgen, mentale en fysieke prestaties te verbeteren, en deel te nemen aan activiteiten die ze leuk vinden.

Mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar de menopauze: ik wil vrouwen helpen zich goed te voelen voor, tijdens en na de menopauze. Dat streven is ontstaan uit mijn eigen ervaringen, en een algemeen gebrek aan informatie en begeleiding voor vrouwen die met symptomen en uitdagingen kampen.

Sociale media: Instagram Linkedin Facebook YouTube Twitter

Inschrijven voor email