Incontinentiemateriaal voor mannen

Wist je dat een op negen mannen ouder dan 50 jaar last hebben van urineverlies? Veel mannen die last hebben van een zwakke blaas maken zich zorgen over hun sociale leven. De angst voor urineverlies is vaak een barrière. Gelukkig bestaat er discreet incontinentiemateriaal voor mannen om dit vertrouwen terug te winnen. 

WAT TE DOEN WANNEER JE URINEVERLIES ERVAART

Het plots ervaren van urineverlies kan je ongemakkelijk doen voelen. Blaaszwakte bij mannen wordt vaak beschouwd als een taboe-onderwerp en brengt een beschaamd en onaangenaam gevoel met zich mee. Dit is echter geen levensveranderende situatie. Misschien zal je bepaalde gedragingen moeten aanpassen, maar laat het urineverlies je niet weerhouden om je normale leven voort te zetten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je blaas te verbeteren en incontinentie bij mannen aan te pakken:

  • Sport: probeer sport zoveel mogelijk in je dagelijkse routine te integreren. Zelfs op het werk of thuis kun je Kegel-oefeningen doen om je blaas te versterken en lekkages te voorkomen. Als je het gevoel hebt dat je meer kans hebt op lekkages tijdens het sporten, hardlopen of tijdens competitiesport, zorg er dan voor dat je je blaas voor en na het sporten leegt.
  • Training van je blaas: probeer op vaste tijdstippen naar het toilet te gaan. Als je naar het toilet gaat, probeer je bekkenbodemspieren 5 minuten langer vast te houden en deze te versterken. Je zult een aanzienlijke verbetering zien als je deze elke dag traint.
  • Levensstijl: als je een actief persoon bent en vaak naar buiten gaat, verander dan niet! Pas wel je levensstijl een beetje aan: zorg ervoor dat je weet waar de dichtstbijzijnde toiletten zijn. Let er ook op dat je altijd een tweede (of derde) incontinentieverband bij je hebt (leg er enkele in je auto, in je tas, …).
  • Drankjes: zorg ervoor dat je niet teveel alcohol en koffie drinkt. Het stimuleert de blaas nog meer, waadoor je vaker naar het toilet moet.
  • Incontinentiemateriaal: controleer hoe vaak je lekkages ervaart en welk soort absorptie je nodig hebt. Er bestaat professioneel incontinentiemateriaal voor mannen.
iD for men product packages

INCONTINENTIEMATERIAAL VOOR MANNEN

Er zou geen taboe meer moeten zijn rond urineverlies bij mannen, vooral niet nu er zeer effectieve en discrete oplossingen zijn. iD heeft een nieuw assortiment voor mannen op de markt gebracht: iD For Men, een discrete en functionele oplossing voor licht tot matig urineverlies bij mannen. 

Het iD For Men assortiment biedt een maximale bescherming voor het beheren van licht tot matig urineverlies. De producten zijn zacht, comfortabel, blijven perfect op hun plaats zitten en maken geen geluid. iD For Men incontinentiemateriaal bevat het Odor Control Technology-systeem om geurtjes te bestrijden. Het is de perfecte oplossing voor actieve mannen om je vrijheid en zelfvertrouwen terug te winnen.

product benefits iD for men
Inschrijven voor email