Discrete iD producten om blaaszwakte onder controle te houd

Blaaszwakte of urine-incontinentie komt bij alle leeftijden voor en heeft verschillende oorzaken zoals een zwangerschap, een operatie of ouder worden.1 Mogelijk voel je je een beetje beschaamd over deze aandoening. We begrijpen dan ook perfect dat je op zoek bent naar onzichtbare en discrete oplossingen om ze onder controle te houden. Je voelt je er misschien ook niet erg comfortabel bij om er met iedereen in je leven over te praten.  

Uiteraard raadt iD je aan om met je arts of mantelzorger te spreken als je bezorgd bent over je blaaszwakte. We hebben daarnaast drie kanalen waarmee we steun bieden aan mensen met urine-incontinentie, maar ook aan hun geliefden en professionele zorgverleners, om volop van het leven te kunnen genieten. Onze blog, klantendienst en online winkel geven je discrete oplossingen voor een gezonde blaas. iD streeft er niet alleen naar om je kwaliteitsvolle, discrete en betaalbareoptrekbroekjes, verbanden, luiers, huidverzorging en bedonderleggers te bieden, we willen je ook hulp en advies over urineverlies geven. We doen dat in de vorm van blogposts over onderwerpen betreffende blaaszwakte en gepersonaliseerd advies via onze helpdesk.  

iD Blog

Is er urine-incontinentie bij jou vastgesteld, denk je dat je vaak moet plassen of wil je weten hoe je gepaste zorg verleent aan patiënten met blaasproblemen? De iD Blog bevat heel wat up-to-date en informatieve artikelen over onderwerpen die je helpen om een zwakke blaas onder controle te houden. De onderwerpen die aan bod komen gaan van lifestyle, zoals voeding en dranken voor een gezonde blaas, tot deskundig advies over bekkenbodemoefeningen om je symptomen te verlichten. De iD Blog bevat heel wat informatieve artikelen om je de nodige inzichten te geven en je te laten weten dat je niet alleen bent. iD wil er zijn voor mannen, vrouwen en kinderen en biedt ook advies aan zorgverleners, zowel aan mantelzorgers als professionele zorgverleners. Klik hier voor een overzicht van de artikelen, handig gesorteerd op doelpubliek en onderwerp. 

Inschrijven voor email

iD Klantendienst

Bij iD willen we je niet alleen deskundig advies en de allerbeste iD producten bieden, we willen er ook voor je zijn als je ons nodig hebt. Heb je een vraag over je bestelling of wil je deskundig advies over de iD producten die voor jou geschikt zijn? iD staat klaar om je te helpen. Onze klantendienstmedewerkers helpen je graag verder op een respectvolle, vriendelijke en discrete manier met al je vragen. Hier vind je ons e-mailadres, adres en telefoonnummer om contact op te nemen met de helpdesk.

iD Online winkel

iD product range

Tot slot heeft iD ook een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle iD producten die je helpen om alle vormen van blaaszwakte discreet onder controle te houden. Ben je op zoek naar incontinentieverbanden voor jezelf of bedonderleggers voor een geliefde of een patiënt? iD heeft steeds het product waar je naar op zoek bent. We hebben verbanden voor mannen en vrouwen engeven je zelfs advies over welk product het meest geschikt voor je is.

1 “Causes: Urinary incontinence”, NHS, 7 November 2019, Source: https://www.nhs.uk/conditions/urinary-incontinence/causes/