• Absorberen jouw optrekbroekjes niet langer voldoende?

  iD Innofit® Premium zit niet alleen even comfortabel als gewoon ondergoed, het absorbeert bovendien nog beter dan een optrekbroekje. Dit product voor matig tot hevig urineverlies is speciaal ontworpen voor wie op zoek is naar comfort, bescherming én een innovatieve 2-in-1 oplossing (pants + slip). Deze veelzijdige oplossing biedt bewegingsvrijheid, is uitermate geschikt om naar het toilet te gaan én biedt meer bescherming dan pants. Dankzij dit product hoef je niet over te stappen naar een gordelverband of slip.

 • Op basis van voortdurend onderzoek naar meer dagelijks comfort voor onze consumenten, biedt dit product een ruime bewegingsvrijheid dankzij het innovatieve, ergonomische design en de volledigelastische en ademende zijkanten. Deze laatste zorgen ervoor dat het product perfect op zijn plaats blijft zitten, zelfs wanneer het product al gebruikt werd.

  Bovendien bieden de Dry Zone™ technologie en de dubbele antilekrandjes een totale bescherming. . Het product beschikt bovendien over twee zachte, elastische klevers die ervoor zorgen dat het product zich kan aanpassen aan de vorm van het lichaam om nog vrijer te kunnen bewegen. Net zoals alle iD-producten is iD Innofit® Premium dermatologisch getest.


  iD Innofit® Premium is niet alleen praktisch en comfortabel bij matige tot hevige incontinentie, het is ook een perfecte manier om het toilet (opnieuw) te gebruiken. De hersluitbare klevers zorgen ervoor dat je het product eenvoudig kunt doen aansluiten rond het lichaam. Bovendien is deze oplossing gemakkelijker te vervangen dan een optrekbroekje. Dankzij de handige kleefstrips werkt dit product als een slip en hoef je immers je broek niet volledig uit te trekken. Met andere woorden, een uiterst handige 2-in-1 oplossing.

 • Als jij op volgende vragen 'ja' antwoordt, dan is iD Innofit® Premium misschien wel iets voor jou..

  • - Heb je nood aan een hogere absorptie dan de gewone optrekbroekjes?
  • - Gebruik je op dit moment een optrekbroekje of gordelverband?
  • - Ben je nog steeds licht tot volledig mobiel?
  • - Ga je nog regelmatig zelf naar het toilet?


  iD Innofit® Premium is beschikbaar in 3 absorptieniveau's (Plus, Extra Plus en Maxi), telkens in Medium en Large om aan jouw noden te kunnen voldoen.

 • Hoe moet je iD Innofit® Premium gebruiken?


  Wanneer je naar het toilet moet, trek je iD Innofit® Premium gewoon naar beneden, zoals je doet met iD Pants of gewoon ondergoed. Achteraf trek je het product gewoon weer op. > Terug

Productwijzer

Ik ben een vrouw.

Getuigenissen

 • Veronica, 38
  Veronica, 38
  Ik ben Veronica, 38. Ik ben moeder van twee kinderen en lijd sinds kort aan blaaszwakte...  > Meer lezen
 • Maria, 65
  Maria, 65
  Ik ben Maria, een 65 jaar oude voormalige lerares ballroomdansen. Ik ben altijd een erg actief ...  > Meer lezen
 • Gaëlle, 34
  Gaëlle, 34
  Ik ben Gaëlle, ik ben 34 jaar oud en ontdekte de producten van ID kort nadat ik bevallen was ...  > Meer lezen

Producten die u kunnen interesseren: