iD Comfy Junior optrekbroekjes verkozen tot Product van het Jaar 2019

De iD Comfy Junior optrekbroekjes zijn verkozen tot 'Product van het Jaar 2019'. Dit nieuwe gamma superzachte, absorberende optrekbroekjes moet kinderen en tieners het vertrouwen geven om elke uitdaging aan te gaan. Ze zien eruit als normaal ondergoed en zijn uitermate geschikt voor kinderen en tieners (4-7 jaar en 8-15 jaar). Het product biedt een ideale oplossing voor urineverlies overdag en 's nachts. Dankzij de hoge absorptiecapaciteit zijn veiligheid en discretie gegarandeerd.

Urineverlies overdag of bedplassen 's nachts komt zowel bij kinderen als bij tieners voor. In Groot-Brittannië alleen al wordt het aantal kinderen tussen 5 en 17 die met dit probleem te kampen hebben op 900.000 geschat.

iD is ervan overtuigd dat een kind gemotiveerd moet zijn om dit probleem te overwinnen. Daarom hebben wij met iD een nieuw gamma ontwikkeld met enkele opvallende eigenschappen:

- De optrekbroekjes beschikken over superzachte zijflappen;
- De optrekbroekjes zien eruit als normaal ondergoed;
- De optrekbroekjes zijn voorzien van dubbele antilekrandjes voor extra bescherming tegen lekkages.

Het belangrijkste is om je kind zichzelf te laten zijn en ervoor zorgen dat hij zonder schrik door het leven gaat. Met het iD iD Comfy junior gamma kan je kind voortaan vol zelfvertrouwen mee op schoolreis, bij een vriendje of vriendinnetje gaan slapen of dingen doen waar hij echt van houdt. We raden je aan om je kind te motiveren én te helpen om dit probleem op te lossen en hun onvrijwillige urineverlies onder controle te houden.*www.poybelgium.com/nl/

Bron:
* NHS Modernisation Agency (2003) Good practice in paediatric continence services - benchmarking in action, Department of Health

Andere artikelen bekijken

Productwijzer

U kunt uw producten kiezen door enkele vragen te beantwoorden.

Voor persoonlijk advies klik hieronder