5 tips bij het plannen van je volgende reis

 • Het plannen van lange(re) reizen is altijd heel spannend. Het geeft je de kans om wat (langverwachte) tijd door te brengen met familie, vrienden of jezelf.


  Maar heb je er al over nagedacht hoe je dit allemaal voor elkaar zal krijgen? Hoe ga je dit allemaal plannen? Hoe ga je je kinderen animeren? Of hoe ga je je continentieproblemen aanpakken en tegelijkertijd genieten?


  We begrijpen jouw bezorgdheden maar al te goed en geven je daarom 5 eenvoudige tips:

 • 1. Plannen, plannen en nog eens plannen

  Niets beter dan op voorhand je trip heel goed uit te stippelen. Een goede planning zal ongetwijfeld zorgen voor een stressvrije vakantie. Als je met de auto gaat, zorg er dan voor dat je op voorhand je route goed bekeken hebt. Je kan gebruik maken van online kaarten die je alle restaurants, tankstations, … aanduiden.

  Je kunt trouwens altijd op voorhand opzoeken waar er openbare toiletten zijn en waar je dus – indien nodig – je incontinentieverband(en)kunt vervangen.

 • 2. Reis licht

  Reis zo licht mogelijk. Als je voor een week op reis gaat, zijn 3 outfits zeker voldoende. Net als 1 paar schoenen.

 • 3. Extra verbanden zijn altijd handig

  Hou altijd een paar incontinentieverbanden bij jou op zak. Je weet immers maar nooit of je tijdig een toilet zal vinden. Onze iD-producten zijn bovendien dun en discreet en heel eenvoudig mee te nemen in je hand- of reistas.

 • 4. Blijf gehydrateerd

  Zorg ervoor dat jij en je familie voldoende water drinken. Beperk de hoeveelheid zuurstofhoudende dranken, want deze hebben een nadelig effect bij een zwakke blaas.

 • 5. Eet gezond

  Eet niet te vettig en vermijd voedsel dat moeilijk te verteren is. Lichte salades of fruitsalades zijn ideaal en zorgen ervoor dat je je fris en licht voelt.

 • Wij zijn er 100% van overtuigd dat je zwakke blaas jou niet mag tegenhouden om op reis te gaan. We wensen je alvast veel plezier (met je familie of vrienden). En weet: enkele extra voorzorgsmaatregelen en een goede planning zijn altijd nuttig.


  *We raden je aan om, indien nodig, je arts te raadplegen voor meer info op jouw maat.

 > Terug

Productwijzer

Ik ben een vrouw.

Getuigenissen

 • Veronica, 38
  Veronica, 38
  Ik ben Veronica, 38. Ik ben moeder van twee kinderen en lijd sinds kort aan blaaszwakte...  > Meer lezen
 • Maria, 65
  Maria, 65
  Ik ben Maria, een 65 jaar oude voormalige lerares ballroomdansen. Ik ben altijd een erg actief ...  > Meer lezen
 • Gaëlle, 34
  Gaëlle, 34
  Ik ben Gaëlle, ik ben 34 jaar oud en ontdekte de producten van ID kort nadat ik bevallen was ...  > Meer lezen

Producten die u kunnen interesseren: