Urineverlies?

Incontinentie: hoe meer inzicht, hoe geruster je bent.

Vragen rond incontinentie? Die stel je niet aan de eerste de beste. Dat begrijpen we. Daarom beantwoorden wij ze in de artikels hieronder. Wat zijn de oorzaken van urinaire continentie? Hoe voorkom je urineverlies? Hoe train je de blaas? Lees de artikels, dan snap je beter wat er aan de hand is en zie je in hoe je zonder onnodige zorgen verder leeft.

Je bent niet alleen.
Onderzoeken in verschillende Europese landen tonen aan dat 1 op 20 personen ooit te kampen krijgt met onvrijwillig urineverlies. In sommige leeftijdscategorieën gaat het zelfs om 1 op 5. Dit betekent dat er wereldwijd miljoenen mensen moeten leven met lichte tot erg zware incontinentie.

Vooral bejaarden.
Incontinentie vinden we in alle leeftijdscategorieën. Maar toch vooral bij bejaarden. Dat komt in hoofdzaak door het natuurlijke verouderingsproces. Verder treft het ook vaker vrouwen dan mannen.

Hier vind je hulp.
De meeste mensen zijn onwillig om erover te praten, zelfs met hun dokter. Jammer. En onnodig: er zijn oplossingen. Zoals we bij Ontex zeggen: onzichtbare oplossingen voor een zichtbaar verschil. Die geven het zelfvertrouwen om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Ook voor jou hebben we een oplossing op maat. Ontdek ze hieronder.

Lees de artikels hieronder en ontdek hoe wij jou verder helpen.

Andere artikelen bekijken

Productwijzer

U kunt uw producten kiezen door enkele vragen te beantwoorden.

Voor persoonlijk advies klik hieronder