Welkom

 • Dit gedeelte van de website wil vrienden, familieleden of verzorgers van personen die aan de symptomen van incontinentie lijden, helpen.
  Miljoenen mensen, zowel mannen als vrouwen, zowel jong als oud, hebben blaas- en darmproblemen. Ondanks het feit dat het zoveel voorkomt, blijven heel wat mensen echter in stilte lijden, waardoor ze niet de hulp krijgen, die ze nodig hebben.
  De keuze en beschikbaarheid van behandelingen, producten en geneesmiddelen voor het omgaan met incontinentie is nog nooit zo groot geweest. Bovendien zijn er ook heel wat goede tips en ondersteuningsmogelijkheden te vinden. In sommige gevallen kunnen blaas- en darmproblemen trouwens volledig verholpen worden en in andere gevallen kunnen ze met behulp van de juiste producten of behandelingen doeltreffend beheerd worden om de levenskwaliteit te verbeteren of te handhaven.

  Incontinentie kan een erg heikel thema vormen, zowel voor diegenen die eraan lijden als voor de personen rondom hen. Het allerbelangrijkste punt om te onthouden is echter dat iedereen met incontinentie geholpen kan worden en dat heel veel gevallen zelfs volledig genezen kunnen worden.

  In dit gedeelte vindt u meer informatie over de verschillende types van incontinentie, wat u kunt doen om zorg te dragen voor een naaste en waar u hulp kunt krijgen.

 > Terug

Productwijzer

Ik ben een verzorger

Getuigenissen

 • Elisabeth, 48
  Elisabeth, 48
  Hallo, ik ben Elisabeth en ik woon met mijn 72 jaar oude moeder in een rijwoning met twee...  > Meer lezen
 • Marie, 41
  Marie, 41
  Ik ben Marie, moeder van een 15-jarige dochter die aan renale tubulaire acidose lijdt, sinds ze ...  > Meer lezen
 • Anne en Albert, 50
  Anne en Albert, 50
  Hallo, ik ben Anne, een 50 jaar oude huisvrouw. Mijn vader, die weduwnaar is, woont al ...  > Meer lezen

Producten die u kunnen interesseren:

 • iD Pants
  iD Pants

  Broekluier geschikt voor matig tot zwaar urineverlies  > Meer lezen

 • iD Slip
  iD Slip

  Ultra-absorberend ééndelig verband, geschikt voor matig tot zwaar urineverlies > Meer lezen