Mijn huid verzorgen

 • Bij urinaire incontinentie zal een regelmatige hygiëne u toelaten om irritatie en ongemak te voorkomen.
  Reinig uw huid met vochtige doekjes of gebruik een zeepvrij product dat u vervolgens afspoelt met proper water. Droog uw huid goed af met een propere handdoek, zonder te wrijven.Vermijd het gebruik van ontsmettende producten die uw huid en slijmvlies zullen irriteren.

  Katoenen ondergoed is het beste, daar het uw huid laat ademen.Vervang uw bescherming regelmatig om het risico op infectie te beperken.
  Speciaal voor u hebben we een nieuwe lijn verzorgingsproducten ontwikkeld die uitermate zacht zijn voor de huid.Hier het overzicht :
  Reinigende melk zonder spoelen : 3-in-1 formule (reinigt, verzorgt en hydrateert) voor een milde en zachte reiniging van de delicate huid. Hydraterende bodylotion : Reinigt en hydrateert de huid in alle zachtheid en verschaft haar een delicaat parfum.
  Wasgel 2in1 lichaam en haar : Voedende wasgel die de huid en het haar in alle zachtheid verzorgt , met een zacht en delicaat parfum.
  Reinigingsschuim zonder spoelen : Extra zacht schuim met Calendula-extracten voor de reiniging van het hele lichaam (zonder spoelen).
  Zalf met zinkoxide: Verrijkt met glycerine en panthenol om irritaties te voorkomen en de huid te verzachten. Bevat zinkoxide om een beschermende barrière te vormen.

  zie Huidverzorging - Care Expert

 > Terug

Productwijzer

Ik ben een vrouw.

Getuigenissen

 • Veronica, 38
  Veronica, 38
  Ik ben Veronica, 38. Ik ben moeder van twee kinderen en lijd sinds kort aan blaaszwakte...  > Meer lezen
 • Maria, 65
  Maria, 65
  Ik ben Maria, een 65 jaar oude voormalige lerares ballroomdansen. Ik ben altijd een erg actief ...  > Meer lezen
 • Gaëlle, 34
  Gaëlle, 34
  Ik ben Gaëlle, ik ben 34 jaar oud en ontdekte de producten van ID kort nadat ik bevallen was ...  > Meer lezen

Producten die u kunnen interesseren: