Welkom

Uit onderzoeken die in verschillende Europese landen werden verricht, blijkt dat 1 op 20 personen in een of andere fase in het leven te kampen krijgt met onvrijwillig urineverlies. In sommige leeftijdscategorieën neemt dit aandeel zelfs toe tot 1 op 5.

Dit betekent dat er wereldwijd miljoenen mensen geconfronteerd worden met een of andere vorm van incontinentie, waarvan de intensiteit kan variëren van matig tot erg zwaar.

Hoewel incontinentie in alle leeftijdscategorieën voorkomt, treft het bejaarden in het bijzonder omwille van het natuurlijke verouderingsproces. Verder komt het ook vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

De meeste mensen zijn onwillig om erover te praten, zelfs met hun dokter. Dat is een spijtige zaak, omdat er oplossingen zijn, die u het zelfvertrouwen kunnen bezorgen om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Het belangrijkste hierbij is om de juiste oplossing voor u te vinden.

We hebben dit deel samengesteld om u enige steun te bieden en al die vragen te beantwoorden, die u wellicht niet aan iemand anders durft te stellen.

Andere artikelen bekijken

Productwijzer

U kunt uw producten kiezen door enkele vragen te beantwoorden.

Voor persoonlijk advies klik hieronder